Trenerteam


Marta Cunis

Trener

Marta Cuni Baulenas trener alle grupper og nivåer i BKK. Hun har konkurrert nasjonalt og internasjonalt. Marta kommer fra Spania og har vært trener i BKK siden august 2017.

Maciek Kuś

Trener

Maciek trener alle nivå i BKK. Han er tidligere kunstløper og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, i EM og VM. Maciek er fra Polen og har vært trener i BKK siden august 2020.

Birgitte Bortne

Trener

Birgitte trener utøvere på skøyteskolen, aspiranter, cubs, springs og voksengruppen. Hun er i tillegg utøver i BKK i seniorklassen og har trent kunstløp siden hun var 6 år. Birgitte har trener 1-kurs fra Norges skøyteforbund (NSF) og har vært trener i BKK siden 2018.

Matilde Kirkeli Strand

Trener

Matilde er trener for skøyteskolen, ungdomsgruppen. I tillegg trener hun cubs, springs og voksengruppen. Hun er utdannet som trener 1 fra Norges Skøyteforbund (NSF). Matilde har vært aktiv i BKK siden 2004, da hun begynte på skøyteskolen. I 2013 startet hun som trener på skøyteskolen, og i 2014 trente hun aspiranter og oppvisning.

Aktivitetsledere

BKKs aktivitetsledere er over 15 år og er eller har vært konkurranseløpere. De har tatt Hordaland idrettskrets aktivitetslederkurs og assisterer på skøyteskolen og aspiranter. Flere av dem er i gang med Trener 1 utdannelse i regi av Norges Skøyteforbund.

Sara Esaian

Ballett

Sara er ballett og danseinstruktør i BKK. Hun er fra Polen og har utdanning innen ballett.

Fabien Schweizer

Barmark

Fabien er barmarksinstruktør i BKK og har treninger med barmark, styrketrening og utholdenhetstrening.

Vilde Heian Slettevold

Barmark

Vilde trener utøverne i barmark, styrketrening og utholdenhet. Hun har en bachelor i idrettsvitenskap.