header_subpage

Treningstilbud

Bergen Kunstløpklubb (BKK) har et tilbud for alle –  de fleste gruppene trener i Bergenshallen. Konkurranseløpere og aspiranter trener også på Iskanten. Her er gruppene i BKK:

  • Skøyteskolen
  • Aspirant
  • Konkurranseklasser
  • Ungdomsgruppen
  • Voksengruppen

Høstsesongen    2018:     august – desember
Vintersesongen 2019:     januar – mars
Vårsesongen      2019:     april – juni

Fortløpende påmelding til skøyteskole via MinIdrett
Se info for påmelding og kurspriser under skøyteskolen – ungdomsgruppen – voksengruppen!

Medlemsskap i BKK, kr. 150,- uansett alder. I tillegg betaler du kursavgift.

Skøyteskolen – barn mellom 4/5 og 12 år – til og med 7. klasse. Barn kan lære enkle og gode skøyteøvelser samt få anledning til å leke på isen. Det er påbudt med hjelm for skøyteskoledeltakere.
Påmelding til Skøyteskolen for barn –MinIdrett

Aspirant                                – trenerne vurderer om barnet har nok ferdigheter til å gå videre som aspirantløper. Løperne tar tester – 1, 2 og 3. Nivået før barn begynner å konkurrere som oppvisningsløper.

Konkurranseklasser      – er delt inn i flere nivåer fra oppvisning til senior. Det stilles ulike krav for å delta i hver klasse. Her gjelder også Norges Idrettsforbunds barneidrettsbestemmelser.

Ungdomsgruppen           – 12 år – 18 år. Ingen krav til ferdigheter. Ungdom som består tester og har lyst til å konkurrere kan starte i konkurranseklasser.

Voksengruppen               – 18 år – ingen aldersbegrensning. Ingen krav til ferdigheter. Voksne som har lyst til å konkurrere kan delta i veterankonkurranser. Noen klubber i Norge arrangerer konkurranse for voksne. Det finnes også stevner i utlandet der voksne kan konkurrere.

BKK ønsker at medlemmene skal trives i klubben. Vi har retningslinjer for å skape en god treningskultur.